Verkoop fase III in volle gang

Verkoop fase III in volle gang

De derde fase van nieuwbouwproject De Oorsprong in Geffen is in volle gang. En met succes want in korte tijd zijn er al 7 woningen verkocht!

Ben jij nog op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning, kies dan voor een de vrijstaande woningen in het plan.
De vrijstaande woningen zijn prachtig gelegen op ruime kavels met vrij uitzicht over de groene wadi in de kern van het plan. En er is ook nog keuze, want er worden twee typen vrijstaande woningen gerealiseerd, type Fluweel en type Velours.

Kies je voor een Fluweel woning dan woon je heerlijk vrij, op een hoek. Kenmerkend zijn de grote omlijste raampartijen in de voorgevel, de 'oren' en de bijzondere topgevel, de grote luifel boven de voordeur en de ruime garage. En niet te vergeten de fijne instapprijs vanaf € 325.000,- v.o.n. Waar koop je voor dat geld tegenwoordig nog een vrijstaande woning?

Voor een iets groter budget vanaf € 387.500,- v.o.n. koop je een royale Velours woning met garage. Het bijzondere ontwerp van type Velours is gebaseerd op de jaren '30. Kenmerkend zijn de grote overstekken, de mooie afgetimmerde goot en natuurlijk de twee erkers in zowel de voor- áls de zijgevel! Deze zorgen voor een heerlijke lichte en ruimtelijke plattegrond, plus ze geven je zicht op de voor- zij- en royale achtertuin, gelegen op het zonnige zuidwesten.

Alle vrijstaande woningen hebben standaard een hoog afwerkingsniveau met o.a. vloerverwarming op de begane grond, openslaande tuindeuren, een zeer complete badkamer én zijn standaard voorzien van zonnepanelen en een ruime oprit voor de auto(s). Daarnaast zijn de woningen nog geheel naar wens aan te passen, zo maken we samen van jouw huis een thuis!

Schrijf je direct in via het inschrijfformulier of neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvend adviesgesprek.