Presale periode beeindigd

Presale periode beeindigd

Gedurende de presale periode van 10 augustus tot 10 september 2017 hebben wij veel inschrijfformulieren mogen ontvangen voor de derde fase van project de Oorsprong. Wij zijn blij dat de interesse groot is en zullen met de makelaars om tafel gaan om de woningen toe te wijzen. Heb je je ingeschreven dan verneem je op korte termijn van de makelaar of je een woning toegewezen hebt gekregen. Er is daarna de ruimte om een vrijblijvend informatiegesprek aan te gaan zodat je een goede afweging kunt maken. Krijg je het nieuws dat we in eerste instantie helaas geen woning aan je toe hebben kunnen wijzen dan noteren we je als reservekandidaat en zal de makelaar je informeren als de woning van je voorkeur beschikbaar komt.

Ondanks dat de presale verstreken is kun je je uiteraard nog altijd inschrijven voor het project. Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan. Indien er na de toewijzing van de presale nog kavels beschikbaar zijn dan nemen we direct contact met je op of we noteren je als reservekandidaat.

Heb je vragen over de actuele beschikbaarheid van de woningen dan kun je telefonisch contact zoeken met een van de twee makelaars.