Presale De Oorsprong fase III

Presale De Oorsprong fase III

De derde fase van nieuwbouwproject De Oorsprong in Geffen zal in september in verkoop worden gebracht. Er worden 12 stijlvolle woningen gerealiseerd verdeeld in vier verschillende typen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en hoek- en tussenwoningen. Zo is er voor ieder wat wils.

Het ontwerp van deze nieuwe fase is ruim opgezet, alle woningen hebben vrij uitzicht over de groene wadi, waar tevens voldoende openbare parkeerplaatsen te vinden zijn. Daarnaast beschikken de woningen over een oprit voor de auto en in veel gevallen over een ruime garage. 
De brochure van fase III is nu te downloaden via de website of gedrukt op te vragen bij de makelaars. We zijn erg benieuwd naar welke woning je voorkeur uitgaat en waar je jezelf al ziet wonen. 

Nieuwsgierig geworden? Vul het inschrijfformulier in en laat je voorkeuren achter. De inschrijfperiode voor de presale loop tot 10 september 2017.  In september zullen de makelaars je specifieke informatie verstrekken over de kavels van je voorkeur en kan er een verkoopgesprek worden ingepland. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een kavel dan zal er geloot worden.