Kom jij ook wonen in de Oorsprong? Ontdek alle voordelen van nieuwbouw!

Kom jij ook wonen in de Oorsprong? Ontdek alle voordelen van nieuwbouw!

Laatste kans!

Aan de Kloosterstraat in Geffen verrijst de laatste jaren een prachtige nieuwe wijk, dat zal je niet ontgaan zijn. Project de Oorsprong bestaat in totaal uit 46 nieuwbouwwoningen en nadert nu bijna haar voltooiing, er rest nog slechts één fase. In deze laatste fase, welke nu in verkoop is, woon je aan de karakteristieke Kloosterstraat of het rustige Vrouwkespad. Je hebt keuze uit een van de 10 ruime tweekappers of een royale vrijstaande woning.

TIP; Breng eens een bezoekje aan de wijk in aanbouw. Van beide woningtypes zijn er namelijk al woningen opgeleverd in het plangebied. Wel zo fijn want dan kun je de woningen met eigen ogen van dichtbij bekijken!

Kies bewust voor nieuwbouw

Heb je al eens bewust nagedacht over de voordelen die een nieuwbouwwoning je kan bieden? Hieronder noemen we er graag een aantal;
 • Onderhoudsarm
  Alles aan je nieuwe woning is nieuw en fris. Daardoor heeft je woning de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig.
 • Comfortabel
  De woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, is standaard voorzien van vloerverwarming en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Daarnaast wordt ook de hele wijk nieuw aangelegd, van bestrating tot groen, alles perfect op elkaar afgestemd.
 • Energiezuinig
  Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is je nieuwbouwwoning zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonee. De woningen in de Oorsprong zijn standaard voorzien van zonnepanelen.
 • Op maat
  Je bepaald zelf hoe je woning gebouwd wordt. Je kunt een andere indeling kiezen en opties laten uitvoeren. Op vele manieren kun je van een nieuwbouwhuis echt je thuis maken. Vraag naar de uitgebreide koperskeuzelijst bij de makelaars.

Interesse?

Zie jij jezelf al wonen in een van de laatste 11 woningen? Vul dan het inschrijfformulier in op de website www.oorsprong-geffen.nl. De makelaars geven je graag vrijblijvende informatie. Grijp nu ook je kans en kom wonen in deze aantrekkelijke nieuwe wijk op steenworp afstand van het centrum!