Inschrijfperiode presale gestart!

Inschrijfperiode presale gestart!

In de vierde, en daarmee laatste fase van nieuwbouwproject De Oorsprong worden 11 stijlvolle woningen gerealiseerd in twee verschillende woningtypes. Er komen 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen van type Batist en 1 royale vrijstaande woning van type Velours. Deze laatste fase ligt aan de karakteristieke Kloosterstraat en het rustige Vrouwkespad. Bekijk de ligging van de woningen op de kavelkaart. Van beide woningtypes zijn er al woningen opgeleverd in het plangebied. Wel zo fijn want dan kun je de woningen in het echt van dichtbij bekijken!

Presale informatie

In aanloop op de start verkoop tref je op de website vanaf nu per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die reeds voor handen is. Zo vindt je er de perceeloppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden en een prijsindicatie per type. Nadat alle verkoopstukken gereed zijn zal de start verkoop worden ingepland (eind) januari 2019. Op dat moment zijn de brochure, de volledige prijslijst, de verkooptekeningen en de koperskeuzelijst af te halen.

Inschrijven is nu mogelijk

Zie jij jezelf al wonen in de Oorsprong? Vul dan het inschrijfformulier in op de website en laat je voorkeuren achter. De inschrijfperiode voor de presale loop tot en met 15 januari 2019. In januari zal de makelaar je specifieke informatie verstrekken over de kavel(s) van je voorkeur en kan er een verkoopgesprek worden ingepland. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor één kavel dan zal er geloot worden. Inschrijvers voor de presale gaan voor op inschrijvers die zich na 15 januari 2019 melden. Je bent er dan immers als een van de eerste bij, en dat waarderen we.

We zijn erg benieuwd naar welke woning je voorkeur uitgaat en waar je jezelf al ziet wonen!
Klik hier  om je direct in te schrijven.