Inschrijfperiode presale beeindigd

Inschrijfperiode presale beeindigd

De inschrijfperiode voor de presale van fase 4 van project De Oorsprong is per 15-01-2019 gesloten. Bedankt voor de inschrijfformulieren die we hebben mogen ontvangen.

We verwachten het project nog deze maand officieel in verkoop te brengen. De woningen worden in eerste instantie onder de belangstellenden vanuit de presale toegewezen. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan verneem je zo spoedig mogelijk van de makelaar of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Het kan natuurlijk zijn dat er na de toewijzing nog woningen beschikbaar zijn of dat er woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. Op de website tref je een digitaal inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). 

Voor de actuele status van de kavels verwijzen we naar de kavelkaart op de website. Na de toewijzing (eind januari 2019) staat daar per kavel aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met Raadhuys makelaars of Bernheze makelaars.