• Gelegen midden in het gezellige dorp Geffen op een historische locatie
  • Een breed scala aan voorzieningen om de hoek
  • Volop mogelijkheden voor sport, ontspanning en recreatie
  • Uitstekend bereikbaar via o.a. de A50
Winkels en horeca

Winkels en horeca

Geffen heeft een klein maar gezellig centrum met de benodigde winkels. Je kan hier prima je boodschappen doen bij de Jumbo. Zoek je een Albert Heijn dan kan je terrecht in het naastgelegen dorp Nuland. Verse broodjes haal je natuurlijk bij de warme bakker en vlees bij de slager in het centrum.  Daar tref je ook een aantal kledingwinkels, een drogisterij, kadoshops, een bloemist en een aantal kappers en schoonheidssalons.  

Daarnaast vindt je er ook gezellige horeca, van cafeetjes tot restaurants. En Geffen is natuurlijk bekend vanwege het grootschalige jaarlijkse evenement "ff noar Geffen". 

Ben je op zoek naar grotere voorzieningen dan zijn de steden 's-hertogenbosch en Oss binnen enkele autominuten te bereiken.

De Koppelinck

De Koppelinck

Project de Oorsprong in gelegen naast het multifuncitonele centrum 'de Koppelinck'. 
Dit mooie gebouw is in 2010 in gebruik genomen en is de thuisbasis van twee scholen, een speelzaal, naschoolse opvang en diverse verenigingen. 

Natuur en recreatie

Natuur en recreatie

Geffen is mooi gelegen in het groen en dus voor veel fietsers en wandelaars het ideale vertrekpunt met vele wandel- en fietsroutes. Je vindt er in de directe omgeving bossen, polders en heide en de geffense plas. Maar ook pittoreske dorpjes en prachtige uitzichten over de Maas. De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant ligt op de hoek. Heerlijk de rust op zoeken is hier geen enkel probleem.