De Oorsprong Geffen

Nieuwbouwplan De Oorsprong ligt aan de Kloosterstraat, midden in het dorp Geffen. Een mooie locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Het bedrijfspand van het modieuze kinderkledingmerk Carbone bv heeft hier plaats gemaakt voor de ontwikkeling van totaal 46 nieuwbouw woningen. Het plan is ruim opgezet met mooi vormgegeven en statige woningen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een gunstig energieverbruik door de toegepaste zonnepanelen. In het openbaar gebied en op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaasten voorzien. In het midden van het plan wordt een mooie groene wadi aangelegd waardoor veel woningen een vrij uitzicht hebben.

In De Oorsprong zijn diverse woningen gepland en is er voor ieder wat wils. Zo zijn er in de eerste twee fases 8 rijwoningen, 7 royale vrijstaande woningen en 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd. De derde fase, bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 4 rijwoningen, deze zijn uitverkocht en in aanbouw.

De vierde, en laatste fase is nu in verkoop en bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen (type Batist) en 1 vrijstaande woning (type Velours). Wil jij ook wonen in in deze prachtige nieuwe wijk midden in Geffen? Centraal gelegen en goed bereikbaar. Voor een nieuw begin, voor een mooie toekomst? Schrijf je dan direct in middels het inschrijfformulier. De bouw start nog dit jaar!

1 velours woning

Prachtig gelegen, op een markante plek aan de karakteristieke Kloosterstraat verrijst nog één woning van type Velours. Deze vrijstaande woning ligt op een mooi breed kavel met een perceelsoppervlakte van circa 308 m2. Type Velours is ontworpen in een luxe jaren dertig-stijl, met overstekken en standaard twee grote erkers in de voor- en zijgevel. De woning heeft een oprit voor twee auto's,...

  • stijlvolle jaren '30 architectuur
  • standaard twee grote erkers, bijzonder lichte en ruime woning
  • luxe badkamer met ligbad

10 batist woningen

De tien stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen zijn prachtig gelegen in het plan. Aan het rustige Vrouwkespad worden zes twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd met een heerlijke zonnige achtertuin op het zuid-oosten. Aan de karakteristieke Kloosterstraat verrijzen vier twee-onder-één-kapwoningen met een ruime oprit voor twee auto's en een achterom. Alle woningen...

  • flexibele indeling op de begane grond
  • standaard openslaande tuindeuren in de leefkeuken
  • grote masterbedroom met inloopkast optie
Achtergrondafbeelding